Not known Details About عسل روی پوست
Not known Details About عسل روی پوست
Blog Article
مصرف ۱- ۲ قاشق غذاخوری عسل قبل از خواب باعث تغذیه کبد ، تامین انرژی مغز در طول شب میشود و کمک به داشتن یک خواب آرام میکند.
افرادی که به عسل حساسیت دارند، باید از مصرف آن پرهیز کنند.
عسل گل رز: این نوع عسل از گل های رز جمع آوری می شود. این عسل معمولاً رنگ قرمز یا صورتی دارد و عطر گل رز را دارا می باشد.
محافظت از سیستم ایمنی بدن: مصرف معتدل عسل می تواند به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک کند.
از آنجایی که قرار است در این مطلب در مورد خواص عسل طبیعی صحبت کنیم پس بهتر است ابتدا بدانیم به چه عسلی، عسل طبیعی گفته میشود و عسل باید چه فاکتورها و استانداردهایی داشته باشد تا به آن طبیعی بگویند.
عسل، شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز بهدست میآورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.[۵][۶] عسل دارای حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است.
همچنین برخی از مطالعات نشان میدهد که عسل میتواند به بهبودی آسم و بیماریهای دستگاه تنفسی نیز کمک کند.
آنتی اکسیدان ها: عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنولیک ها و فلاونوئیدها است که از آسیب های اکسیدی بدن محافظت می کنند.
اگر چه عسل قرنهاست که در طب سنتی جایگاه ویژهای داشته است و برای مشکلات کبدی، قلبی عروقی و دستگاه گوارش مورد استفاده بوده است اما به دلیل عدم حمایت علمی، در طب مدرن کاربرد محدودی دارد.
صفحههای دارای تابع تجزیهگر آرایشعدد با آرگومان غیرعددی
نکته مهم: عسل به عنوان یک ماده طبیعی میتواند در کنار سایر روشهای درمان برای معده مفید واقع شود.
عسل به عنوان یک منبع طبیعی و کامل انرژی، برای تقویت انرژی بدن بسیار مؤثر است. این انرژی نه تنها از قندهای طبیعی موجود در عسل برمی آید که به سرعت به انرژی تبدیل می شوند، بلکه از ترکیبات غذایی دیگری که در عسل وجود دارد نیز تغذیه می شود.
در ایران این تصور غلط وجود دارد که اگر عسلی رس ببندد یا به اصلاح شکرک بزند، تقلبی است در حالی که علت شکرک زدن عسل به دلیل وجود read more گلوکز (یکی از قندهای موجود در عسل) در آن است؛ از آنجایی که عسل چه طبیعی باشد، چه شربتی و چه تقلبی این قند را در ساختار خود دارد، پس امکان شکرک زدن برای هر عسلی ممکن است رخ دهد و بنابراین شکرک زدن عسل نمیتواند معیار خوبی برای تشخیص طبیعی یا تقلبی بودن عسل باشد.[۳۲]
عسل به همراه موم عَسَل (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین» و در فارسی میانه کَندی [۱])، مایعی شیرین و گرانرو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید میشود.[۲] زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گلها (شهد گلها) یا تراوشهای برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری میکنند.